Aslı Enver
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Aslı Enver

♥En♥GüzeL♥Aslı♥Fan♥

AnasayfaAnasayfa  AramaArama  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

Didem İnsenel Röportajı-2

2 posters
YazarMesaj
seleenn
Mine-Ji Admin Selen
Mine-Ji Admin Selen
seleenn

Didem İnsenel Röportajı-2 Empty
MesajKonu: Didem İnsenel Röportajı-2   Didem İnsenel Röportajı-2 Icon_minitimeÇarş. Ağus. 20, 2008 4:00 pm

Didem İnselel Röportajı-2
Hafızamdaki hiçbir şeyi silmem !

'Kavak Yelleri' dizisinin genç oyuncusu Didem İnselel, nam-ı diğer 'Gönül Hoca' kendisini Hülya dergisine anlattı..

* Sevgilimin özel eşyalarımı karıştırmasından, cep telefonuma bakmasından hiç hoşlanmam, ama yapmışlığım vardır. Çok ayıp ama fırsatını bulursam kaçırmam.

* Aldatılırsam üzülürüm, gururum kırılır daha da önemlisi... Asla affedici olmam. Etrafımdan ve kendi yaşadıklarımdan şunu öğrendim: Kırılan ve yapıştırılan bir kasede bir daha 'sıcak' çorba içilmez.

* Erkekte de kadında da en nefret ettiğim özellik cimrilik. Bir de 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun?' havasında olanlar...

* Bugüne kadar hiç terk etmedim terk edilmedim de. Bir sona gelindiğinde genellikle ben kendimi ortadan yok ederim.

* Aşık olduğumda kalbim midemde atar. Kontrolümü kaybederim.

* Hiç çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamadım. Ama herkes gibi benim de yakın arkadaşlarımdan yediğim dirsekler vardır...

* İntikam duygusuyla kendimi beslemedim hiç. Hep zamana bıraktım, o gerekeni benim için yaptı.

* Kontrolümü kaybettiğimde en çok yaptığım şey yatağıma girip, boncuk böceği gibi yuvarlanıp uyumak. Çok iyi gelir bana, uyandığımda kendimi sıfırlamış olurum.

* Çılgın bir tip değilim, çok isterim çılgın bir tip olmayı aslında, ama yapımda yok herhalde.

* Kendimi üç kavramla tanımlasam, 'hayvansever, evcimen ve de kendine zarar verecek kadar merhametli' derim.

* Bir starla dünyaya açılmaya gerek yok, bana Şener Şen yeter.

* Her şeyimi sevdiklerime anlatmayı sevdiğim için, özel bir terapiste hiç ihtiyaç duymadım.

* Birinin arkasından konuşurken yakalansam, kafamı gömecek kum ararım.

* İnterneti ve cep telefonunu bulanlar bence yüzyılın dahileri... Kanser tedavisini bulacak olanlar da bu sıralamaya girecekler.

* Eğer bir zaman makinesi olsam 70'li yılların İstanbul'una gidip, annemle iki yakın arkadaş olmak isterdim.

* Hayatınıza dair hafızanızdan bir şeyi silmemi isteseniz hiçbirini silmem. Arada bir onları hatırlamak hayatı daha değerli kılıyor.

* Hayatımda tutku da sevgi de olsun isterim. Birinin eksikliği dengeyi bozar
cerenprenseseren

cerenprenseseren

Didem İnsenel Röportajı-2 Empty
MesajKonu: Geri: Didem İnsenel Röportajı-2   Didem İnsenel Röportajı-2 Icon_minitimePaz Ocak 25, 2009 12:33 pm

saol
http://cerenprenseseren.blogcu.com/

Didem İnsenel Röportajı-2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-